Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Cum râd internauții pe seama postărilor lui Aladin Georgescu. ”Un bilet doar dus”

Internauții râd pe seama fotografiilor care însoțesc un text elogios  postat de Aladin Gigi Georgescu. Dincolo de ridicolul situației, grav este faptul că toate aceste lucrări se fac pe fonduri publice.

 

Mărețele ”realizări” ale lui Aladin Gigi Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, cu care se laudă pe rețelele de socializare, sunt taxate dur de internauți.

”Drumul Județean 671E, între localitățile Dâlbocița (com. Ilovăț) și intersecția cu DJ 670 (com. Isverna) are asfalt pe toată lungimea de 18,5 km. Astăzi s-a încheiat procesul se turnare a primului strat de asfalt, astfel că acum, zona poate fi descoperită cu toate frumusețile pe care le oferă, în condiții foarte bune de trafic”, scrie Aladin Gigi Georgescu pe Facebook și încheie cu ”Mehedințiul este pe drumul cel bun!”

 

Dacă pe pagina sa Facebook are grijă să-și șteargă comentariile negative, iată că la o distribuire a unui postac PSD, vedem care sunt reacțiile mehedințenilor:

”Frumoase alei!!”, ”Un bilet doar dus”, ”Cum naiba nu vă e ruşine să spuneți că aceste alei sunt drumuri județene!!”, ”Au loc două autoturisme pe poteca aia…..!???”, ”este o pistă de biciclete”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.