Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Laudele lui Aladin Georgescu pe Facebook despre modernizări marca PSD

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, se lăuda zilele trecute pe Facebook cu modernizarea Drumului Județean 606 B, tronsonul de 2,6 kilometri cuprins între intersecția DC 22, satul Ștefan Odobleja (comuna Livezile) și localitatea Bistrița (comuna Hinova).

Fotografii cu primarii și cu senatorul PSD Liviu Mazilu pe marginea drumului pentru a arăta ”marea modernizare”, la recepția lucrărilor.

”Așa cum le-am promis, în 2016, locuitorilor din această zonă, că mă voi implica pentru modernizarea acestui drum, iată, acum, am mulțumirea misiunii îndeplinite și mă bucur că și oamenii sunt mulțumiți!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prezent la recepția lucrărilor.

Dar ”afară-i vopsit gardul, înăuntru leopardul”, cam așa s-ar putea caracteriza toată această situație fiindcă lucrurile nu stau deloc așa în realitate.

Locuitorii satului Ștefan Odobleja citesc ce scrie Aladin Georgescu pe Facebook și se minunează. De la ieșirea din pădurea Dealului Plai, așa cum îl denumesc localnicii, și până la intrarea în satul Ștefan Odobleja, pe o porțiune de aproximativ 1 km drumul este rupt, deși asfaltul a fost turnat de câteva luni.

”Domnule, nu le este rușine să vorbească de modernizare, de recepție, când drumul este făcut praf? Au venit cu un avion de ăla mic și au filmat acolo unde asfaltul este proaspăt turnat în mijlocul pădurii. Dar unde este rupt, au zis că după alegeri, că să vedem ce votați”, ne-a spus un localnic din Ștefan Odobleja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.