Skip to content
Ediția de astăzi

Dan Barna rămâne președintele USR

După 5 zile de ”consultări” online, peste 7.100 de membri ai USR au decis să meargă mai departe cu Dan Barna la șefia Uniunii. Votul online s-a dat după ce Dan Barna nu a obținut voturile necesare pentru a intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Mulțumesc din nou colegilor pentru încredere, voi continua să lupt cu toată energia pentru întărirea partidului. Mă bucur că au votat chiar mai mulți membri decât la alegerile din septembrie, asta înseamnă că mecanismele interne ale partidului funcționează. Consultarea a fost o parte din procesul intern de analiză a alegerilor prezidențiale, am discutat și cu liderii din partid, concluzia este aceea că trebuie să strângem rândurile. Avem de pregătit alegeri locale și parlamentare și guvernarea. Nu am intrat în această cursă cu gândul că abandonăm la primul obstacol”, a declarat Dan Barna.

Membrii USR au răspuns la următoarea întrebare: „Considerați că Dan Barna ar trebui să își dea demisia de la conducerea USR?”. 24% au votat pentru și 74,4% au votat împotrivă. Votul a avut loc online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.