Skip to content
Recent Spot

Dăncilă: Am încredere că pot fi și președintele de care această țară are nevoie

Viorica Dăncilă a fost desemnată, de colegii de partid din Comitetul Executiv, să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Decizia urmează să fie validată prin vot și la Congresul din luna august.

După nominalizare, Viorica Dăncilă a transmis că are ”încredere că poate fi președintele de care are România nevoie”.

”Mulțumesc colegilor din Comitetul Executiv pentru puternica susținere arătată astăzi. Am demonstrat că pot fi premierul tuturor românilor și am încredere că pot fi și președintele de care această țară are nevoie. Ura și dezbinarea nu ne vor duce înainte, iar din vendete politice și jocuri de imagine sterile românii nu câștigă nimic. Nici din pasivitate sau agresivitate. România nu are nevoie de un președinte care își amintește de misiunea sa doar în campanie, o dată la cinci ani. România are nevoie de consens și dialog real, de construcție și stabilitate, are nevoie de un președinte care își iubește țara și care luptă pentru mai bine”, a declarat președintele PSD.

Printre susținătorii Vioricăi Dăncilă se numără și președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu.

În cadrul ședinței CExN al PSD, am decis, împreună cu colegii mei, că doamna premier și, totodată, președinte al PSD, Viorica Dăncilă, este cel mai bun candidat pentru alegerile prezidențiale. Consider că deține competența, determinarea și popularitatea necesare pentru a face față oricărei lupte politice.  În același timp, doamna premier se bucură de susținerea membrilor PSD, a simpatizanților partidului nostru, fiind apreciată și susținută de o parte considerabilă a cetățenilor țării. Era firesc să avem candidatul nostru, deoarece PSD este cel mai mare partid din România, care de trei ani este liderul coaliției de guvernare, având un program coerent de a guverna țara. Cred cu sinceritate în șansele doamnei Viorica Dăncilă de a câștiga alegerile prezidențiale, aceasta fiind o persoană onestă, neconflictuală, echilibrată, care își va iubi țara, va respecta Constituția, în același timp, urmărind interesele României și ale românilor pe plan internațional. Este, din punctul meu de vedere, un candidat redutabil, competent, serios, hotărât, cu cele mai mari șanse de a deveni viitorul președinte al României. Mult succes, doamnă președinte!”, a fost mesajul lui Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.