Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

VIDEO Premierul Viorica Dăncilă, huiduit la Turnu Severin

 

După încheierea Conferinței Județene a PSD Mehedinți, premierul Viorica Dăncilă și miniștrii din cabinetul său au avut joi o întâlnire cu ușile închise cu primarii PSD, care a durat aproape două ore.

La ieșirea din Palatul Culturii Teodor Costescu din Drobeta Turnu Severin, în jurul orei 16,00, aceștia au fost huiduiți de doi protestatari cu state vechi din Drobeta Turnu Severin, soții Olteanu.

Ofițerii SPP au avut grijă ca Viorica Dăncilă să nu dea față în față cu protestatarii, astfel că aceasta a fost scoasă printr-o altă sală a palatului. Viorica Dăncilă, premierul României, s-a aflat joi la Drobeta Turnu Severin, alături de secretarul general al PSD Mihai Fifor, Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, Petre Daea, ministrul Agriculturii, Eugen Orlando Teodorovici ministrul Finanţelor, Marius Budăi, ministrul Muncii.

1 comentariu la “VIDEO Premierul Viorica Dăncilă, huiduit la Turnu Severin

  1. Oameni de nimic nu asa se protesteaza doi nebuni ca oameni citovi nu se pot numii taietori de frunza la stele ca la caini nu au cum niste neica nimeni pacat ca au o virsta la care ar trebui sa plimbe nepotei in parc dar cine
    stie ce familie au daca ei se comporta asa oameni de tot…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.