Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Dăncilă, după ce a fost contestată, din nou, în stradă: Să ştiţi că nu a fost uşor

Campania electorală ne-a arătat că există multă tensiune în societate. Unele comportamente manifestate la mitingurile electorale dovedesc că miza a devenit din ce în ce mai mare. Liderii social democrați au început să fie contestați, huiduiți și huliți. Asta în ciuda faptului că mesajul lor public este următorul: România o duce bine datorită nouă!

Printre social democrații intens contestați, cam peste tot unde se duc prin țară, este premierul României. Viorica Dăncilă și-a dat seama că nu este ”iubită”, mai deloc.

Am fost la spital (la Târgu Mureş, n.red.) şi mă uitam cu câtă înverşunare, scandal şi câte lucruri urâte au putut să spună. Au venit cu coroane, este inadmisibil! Şi fac acest lucru pentru că nu au argumente, nu au cu ce să vină în faţa dumneavoastră. Nu pot să spună: am venit în faţa oamenilor cu acest proiect de ţară. Nu au un proiect de ţară. Singurul lor proiect de ţară este bazat pe ură, dezbinare, pe jigniri. Şi spun acest lucru pentru că-l cunosc foarte bine. Cred că nu a fost prim-ministru al României care să fie mai jignit, mai controversat, un prim-ministru care efectiv pentru ei cred că îşi doreau ca în fiecare zi să plec acasă. Şi să ştiţi că nu a fost uşor. De multe ori am stat şi m-am gândit: oare e normal ceea ce se întâmplă? Dar, vă rog să mă credeţi, niciodată nu m-am gândit să fac un pas înapoi, pentru că m-am gândit că în spatele meu sunt milioanele de cetăţeni români care aşteaptă altceva de la Guvernul României, sunt miile de primari care aşteaptă să-şi pună în aplicare programul local pentru comunităţile lor, sunt miile de oameni care au nevoie de speranţă pentru această ţară. Sunteţi dumneavoastră, care aţi crezut în noi şi nu avem voie să vă dezamăgim„, a declarat premierul României.

Viorica Dăncilă admite, într-o oarecare măsură, că poartă o parte de vină pentru această furie.

Dar dacă nu am fost suficient de respectaţi, poate a fost şi vina noastră. Şi trebuie să fim foarte corecţi, pentru că am avut prim-miniştri ai României care s-au dus la Bruxelles cu ideile lor şi au venit cu ideile altora. Eu vă garantez că, în calitate de prim-ministru, o să-mi reprezint cu demnitate ţara, pentru că oamenii demni sunt întotdeauna mai respectaţi decât oamenii umili şi care nu-şi apără propria ţară„, a  mai declarat Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.