Skip to content
Administrație locală Recent

Din culisele alegerii vicepreședinților CJ Mehedinți – Din nou probleme cu ”matematica”

Consilierii județeni s-au reunit miercuri, 20 ianuarie, în ședință pentru a alege vicepreședinții. Candidații au fost: Ionică Negru – PSD, Ramona Cupă – PMP și Marian Goșa PNL. Alegerea vicepreședinților se face prin vot secret și ”câștigătorii” trebuie să obțină, în cazul județului Mehedinți, 16 voturi.

În urma votului au fost aleși vicepreședinți Ionică Negru și Ramona Cupă. Numai, că între timp, s-au petrecut niște lucruri interesante care arată cel puțin o problemă de matematică. Dar dacă ne luăm după istoria recentă, președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a demonstrat că noțiunile lui de matematică diferă față de ceea ce știm noi, restul.

Au fost scrise două procese verbale pentru că…suprize…surprize…nu ieșea numărul corect…Astfel că primul consemnează următoarele: candidatul PSD – 19 voturi, candidatul PMP – 17 voturi, iar candidatul PNL 13 voturi.

Al doilea proces verbal consemnează altele…așa cum a anunțat și președintele CJ…candidatul PSD 20, candidatul PMP 18 voturi, candidatul PNL 13 voturi…E greu cu ”număratul”.

Interesant este însă că Ramona Cupă a fost aleasă vicepreședinte, deși în mod normal PMP nu mai face alianță cu PSD, dar la Mehedinți se pare că face. Soția a fost aleasă vicepreședinte, în timp ce soțul, candidat la Camera Deputaților pe lista PMP, este în prezent angajat consilier la cabinetul parlamentar al parlamentarei PSD de Cluj Steluța Cătăniciu.

Încurcate  mai sunt căile ”politice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.