Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Drobeta Turnu Severin: Se pot depune solicitări pentru locuri de parcare

Primăria Drobeta Turnu Severin anunță că se pot depune solicitări pentru locuri de parcare în perioada 9 – 22 septembrie.

Orice cetățean cu reședința în limita a 50 m față de parcare, are dreptul de a depune dosar pentru a participa la procedura de atribuire/licitație, conform art. 14 din H.C.L. 27/2021 . Cetățenii pot formula către Direcția Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Drobeta Turnu Severin str. Mihail Kogălniceanu, nr. 2, bl. VT3, sau online la adresa [email protected], cerere tip (cu actele solicitate în ea anexate) pentru participarea la procedura de atribuire / licitație a locurilor de parcare curentă pe domeniul public în parcarea de reședință nr. 130 (38 locuri) pentru: Strada Eugen Mareș, nr. 6-8-10-12-14 ,bloc U3-U4-U5-U6-U7;Strada Walter Maracineanu, nr.3 , bloc T3.Cererile se pot găsi pe site-ul Primăriei la secțiunea Tipizate – Direcția Patrimoniu, la sediul Direcției Patrimoniu sau la Biroul Comunicare din cadrul Primăriei”, se arată în anunțul administrației.

Depunerea cererilor se va face în perioada 09.09-22.09.2021.

Cererile depuse după data de 22.09.2021 nu vor fi analizate de comisia de atribuire/licitație numită prin Dispoziția Primarului Municipiului Drobeta Turnu Severin, vor rămâne ca dosare în așteptare.  MENȚIUNE: PE CERERE SE VA OPTA PENTRU UN SINGUR LOC DE PARCARE”, se mai arată în anunț.

Ședința de atribuire/licitație se va ține în data de 01 octombrie, la ora 10,00 la Sala Grigore Cerchez a Palatului Culturii ,,Teodor Costescu’’, b-dul Carol I, nr. 4.

Locurile de parcare care au fost solicitate de către o singură persoană, ce îndeplinește condițiile stipulate prin Regulament, vor fi atribuite direct , dar este solicitată prezența acestor persoane la ședința de atribuire/ licitație. Persoanele cărora li se atribuie locul solicitat vor fi anunțate în ședință , având obligația de a ridica permisul de parcare – de la sediul Direcției Patrimoniu, din Strada M. Kogalniceanu nr. 2, bl. VT3, parter – in max. 10 zile lucratoare în perioada 06.10-19.10.2021. Persoanele care nu ridică permisul de parcare în termenul de mai sus pierd locul atribuit/ licitat, acesta urmând a fi redistribuit direct altor solicitanți, în ordinea înregistrării cererilor depuse în așteptare. Prezența solicitanților care s-au înscris pentru același loc de parcare este de asemenea obligatorie în vederea atribuirii locului respectiv prin licitație publică deschisă la data, ora și locația comunicată mai sus”, mai anunță primăria.

1 comentariu la “Drobeta Turnu Severin: Se pot depune solicitări pentru locuri de parcare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.