Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Drobeta Turnu Severin: Se pot depune solicitări pentru locuri de parcare

Primăria Drobeta Turnu Severin anunță că se pot depune solicitări pentru locuri de parcare în perioada 9 – 22 septembrie.

Orice cetățean cu reședința în limita a 50 m față de parcare, are dreptul de a depune dosar pentru a participa la procedura de atribuire/licitație, conform art. 14 din H.C.L. 27/2021 . Cetățenii pot formula către Direcția Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Drobeta Turnu Severin str. Mihail Kogălniceanu, nr. 2, bl. VT3, sau online la adresa [email protected], cerere tip (cu actele solicitate în ea anexate) pentru participarea la procedura de atribuire / licitație a locurilor de parcare curentă pe domeniul public în parcarea de reședință nr. 130 (38 locuri) pentru: Strada Eugen Mareș, nr. 6-8-10-12-14 ,bloc U3-U4-U5-U6-U7;Strada Walter Maracineanu, nr.3 , bloc T3.Cererile se pot găsi pe site-ul Primăriei la secțiunea Tipizate – Direcția Patrimoniu, la sediul Direcției Patrimoniu sau la Biroul Comunicare din cadrul Primăriei”, se arată în anunțul administrației.

Depunerea cererilor se va face în perioada 09.09-22.09.2021.

Cererile depuse după data de 22.09.2021 nu vor fi analizate de comisia de atribuire/licitație numită prin Dispoziția Primarului Municipiului Drobeta Turnu Severin, vor rămâne ca dosare în așteptare.  MENȚIUNE: PE CERERE SE VA OPTA PENTRU UN SINGUR LOC DE PARCARE”, se mai arată în anunț.

Ședința de atribuire/licitație se va ține în data de 01 octombrie, la ora 10,00 la Sala Grigore Cerchez a Palatului Culturii ,,Teodor Costescu’’, b-dul Carol I, nr. 4.

Locurile de parcare care au fost solicitate de către o singură persoană, ce îndeplinește condițiile stipulate prin Regulament, vor fi atribuite direct , dar este solicitată prezența acestor persoane la ședința de atribuire/ licitație. Persoanele cărora li se atribuie locul solicitat vor fi anunțate în ședință , având obligația de a ridica permisul de parcare – de la sediul Direcției Patrimoniu, din Strada M. Kogalniceanu nr. 2, bl. VT3, parter – in max. 10 zile lucratoare în perioada 06.10-19.10.2021. Persoanele care nu ridică permisul de parcare în termenul de mai sus pierd locul atribuit/ licitat, acesta urmând a fi redistribuit direct altor solicitanți, în ordinea înregistrării cererilor depuse în așteptare. Prezența solicitanților care s-au înscris pentru același loc de parcare este de asemenea obligatorie în vederea atribuirii locului respectiv prin licitație publică deschisă la data, ora și locația comunicată mai sus”, mai anunță primăria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.