Skip to content
Administrație locală Recent

Screciu anunță finalizarea lucrărilor la parcările mai multor blocuri

Primarul Severinului Marius Screciu anunță că au finalizate lucrările la mai multe parcări de blocuri, care pot fi utilizate de locatari.

Astăzi  (duminică n.red.) am finalizat lucrările la parcarea blocurilor H1, H3, G2, G4 și M2A, iar din această seară poate fi utilizată de locatarii din zonă.  Creștem ritmul lucrărilor de infrastructură din oraș și felicit constructorul pentru organizare și mobilizare, pentru că a reușit să termine această investiție în numai 2 săptămâni”, a declarat edilul.

Marius Screciu a mai anunțat că proiectele de modernizare și construire a parcărilor din Drobeta Turnu Severin vor continua în perioada imediat următoare, când vor fi demarate alte 10 lucrări.

Primarul Marius Screciu a prezentat, în exclusivitate pentru PSNews Mehedinți, care sunt principalele priorități și investiții care vor fi făcute pentru severineni.

Vom investi 6 milioane de euro în lucrările de modernizare și asfaltare. Anul acesta începem asfaltarea în Cartierul Tineretului. Totodată, ne vom concentra pe înființarea de noi locuri de parcare. În municipiul avem un loc de parcare la 3,85 mașini. E nevoie de mai multe locuri de parcare având în vedere că avem în prezent 9.500 de locuri de parcare și 36.000 de autoturisme”, ne-a mai declarat Marius Screciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.