Skip to content
Administrație locală Focus Recent

Elevii olimpici, premiați de Primăria Drobeta-Turnu Severin

 

La Palatul Culturii „Teodor Costescu”, într-un cadru festiv, a avut loc miercuri seară festivitatea de premiere a elevilor olimpici la fazele naționale și internaționale, precum și a profesorilor îndrumători. A fost o gală a excelenței, emoționantă atât pentru elevi, cât și pentru dascălii lor și părinții care i-au însoțit la eveniment.

„Este prima acțiune pe care o inițiem la nivel de Consiliul Local și la nivel de primar, dar cu siguranță nu va fi ultima. Am încercat să premiem performanța, am încercat să premiem pe cei care muncesc și cei care ne fac mândri că suntem din Drobeta Turnu Severin, că suntem mehedințeni, atât la olimpiadele naționale, cât și la olimpiade internaționale. Astăzi am premiat un număr de 30 de elevi și 28 de profesori, sperăm din suflet ca în anii următori să premiem și mai mulți copii și mai mulți profesori”, a declarat primarul Marius Screciu.

Premierea elevilor olimpici s-a făcut în urma unui proiect de hotărâre inițiat de consilierul local Andrada Turbat și care a fost aprobat cu unanimitate de voturi de consilierii locali.

„Mă bucur că astăzi am putut răsplăti o parte din efortul depus atât de elevi, cât și de profesori. Observ că au primit această inițiativă cu bine. Mi-aș dori ca la anul să putem premia și elevii premianți la concursurile naționale. Vreau să mulțumesc colegilor consilieri locali, care au votat în unanimitate acest proiect”, a spus consilierul local Andrada Turbat.

Suma alocată de la bugetul local pentru premiere a fost de aproximativ 60.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.