Skip to content
Administrație locală Focus Recent Spot

Primarul Marius Screciu: Suntem total dezamăgiți de activitatea firmei Mehedinți Gaz

 

Invitați marți, 24 iulie,  în plenul Consiliului Local Drobeta Turnu pentru a da lămuriri asupra planului de investiții în perioada următoare, reprezentanții societății Mehedinți Gaz au dezamăgit audiența. Nu au răspuns cu date exacte și concrete la întrebările primarului și consilierilor locali, bâjbâind pe marginea unei prezentări ambiguue.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a declarat că va merge până la rezilierea contractului în cazul în care nu își duc până la capăt obligațiile asumate.

„Suntem total dezamăgiți de activitatea acestei firme. Mehedinți Gaz a câștigat concesiunea de gaze în 2001 și în 17 ani nu au făcut decât 35 de kilometri de rețea, din păcate insuficient pentru Drobeta Turnu Severin. Eu le-am atras atenția că vom merge până la rezilierea contractului dacă nu își duc la bun sfârșit contractul pe care îl au cu municipalitatea, cu severinenii”, a spus edilul șef.

La ora actuală, un proiect de asfaltare al municipalității în cartierul Schela Cladovei stă blocat din cauza faptului că Mehedinți Gaz nu a finalizat lucrările de racordare în zonă:

„Așteptăm în perioada următoare clarificări, nu putem fi mulțumiți cu astfel de comportament, încercăm să continuăm presiunile asupra lor pentru că în acest moment suntem blocați în ceea ce îi privește și pe zona de asfaltări. În zona Schela Cladovei, unde ei ar trebui să lucreze în acest moment, avem un proiect de asfaltare și el stagnează din cauza faptului că nu au ajuns gazele acolo. Nu putem întâi să asfaltăm și după aceea să venim cu gazele, obligatoriu gazele și după aceea asfaltarea”.

În momentul de față, zeci de severineni au depus cereri de racordare la rețeaua de gaze, însă Mehedinți Gaz nu a dat curs acestor solicitări. De altfel, cu jumătate de gură au recunoscut că anul acesta nu au făcut investiții în municipiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.