Skip to content
Administrație locală Focus Recent Spot

Critici dure ale primarului Marius Screciu la adresa CN APDF SA Giurgiu de Ziua Marinei

 

Primarul Severinului, Marius Screciu, prezent la manifestări organizate de Ziua Marinei, a fost extrem de dur și a criticat vehement faptul că nu s-au făcut investiții în Portul Drobeta Turnu Severin, în timp ce Primăria este legată de mâini și de picioare în acest sens, nefiind proprietar.

“Stăm toți înghesuiți în această zonă pentru că Portul și terenul aferent nu aparțin comunității. Este un teren și sunt clădiri pentru care au muncit toți mehedințenii, toți severineni și acum suntem conduși de unii de pe la Giurgiu și oamenii aceștia care lucrează aici, ca să cumpere un pix sau un top de hârtie trebuie să ceară aprobare la Giurgiu.

Avem obligația ca oameni politici, ca și conducători să facem toate eforturile ca Portul turistic și Portul comercial să revină comunității, să revină Severinului pentru că este al nostru și am muncit cu toții ca el să existe.

Este păcat să nu putem investi banii europeni pentru că ne conduc alții. Din 1989 până acum în Portul comercial nu s-a investit un leu, încă sunt macarale de pe timpul lui Ceaușescu, sunt zone care arată jalnic”, a spus edilul șef.

Portul din Drobeta Turnu Severin se află în administrarea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Fluviale (CN APDF) SA Giurgiu Compania Naţională, la care acţionari sunt Ministerul Transporturilor (80%) şi SC Fondul Proprietatea SA (20%).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.