Skip to content
Administrație locală Recent

EXCLUSIV: Primarul Marius Screciu prezintă investițiile ce vor fi făcute în Severin în 2019

Bugetul pe anul 2019 pentru municipiul Drobeta Turnu Severin a fost adoptat. Primarul Marius Screciu a prezentat, în exclusivitate pentru PSNews Mehedinți, care sunt principalele priorități și investiții care vor fi făcute pentru severineni.

Vom încerca să rezolvăm o serie de probleme ale municipiului, să investim în modernizare. Anul acesta vom moderniza locurile de joacă din Severin, din toate cartierele, pentru că nu s-au mai făcut investiții de prin 2010. Legat de încălzirea orașului, sper că în 2 luni de zile să scoatem la licitație soluția cea mai bună pentru producerea unei surse de energie termică”, ne-a declarat primarul municipiului Severin.

Marius Screciu a mai explicat că se vor moderniza mai multe străzi din oraș.

Vom investi 6 milioane de euro în lucrările de modernizare și asfaltare. Anul acesta începem asfaltarea în Cartierul Tineretului. Totodată, ne vom concentra pe înființarea de noi locuri de parcare. În municipiul avem un loc de parcare la 3,85 mașini. E nevoie de mai multe locuri de parcare având în vedere că avem în prezent 9.500 de locuri de parcare și 36.000 de autoturisme”, ne-a mai declarat Marius Screciu.

 

1 comentariu la “EXCLUSIV: Primarul Marius Screciu prezintă investițiile ce vor fi făcute în Severin în 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.