Skip to content
Focus

Florin Cîțu și-a depus oficial candidatura la funcția de președinte al PNL

Premierul Florin Cîțu și-a depus oficial vineri, 20 august, candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Alături i-au fost numeroși lideri liberali, inclusiv președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu. Moţiunea lui Florin Cîțu și a echipei pe care îl susține se numeşte „România liberală”.

Bine aţi venit la PNL. Sper că vă place imaginea PNL. O zi importantă pentru noi toţi, pentru mine, pentru colegii mei. Am pornit acum câteva luni de zile cu o echipă mică, dar determinată şi am spus că intru în această cursă să câştig, dar am spus că intru să construiesc. Astăzi se vede că mesajul meu de a face România liberală a prins. Avem până acum 32 de filiale care au semnat sau sunt alături de noi în acest demers. Le mulţumesc tuturor care sunt astăzi lângă mine, dar nu ne oprim aici pentru că am intrat în această cursă ca să unesc PNL şi vom încerca până în 25 septembrie să îi avem pe toţi lângă noi, dar cu siguranţă după 25 septembrie vom avea întreg PNL în jurul acestei moţiuni. Este oficial acum. Mi-am depus candidatura pentru preşedinţia PNL acum 10 minute. Sunt un liberal convins şi cred că acest lucru e deja evident pentru toată lumea. Mi-am trăit, îmi trăiesc şi îmi voi trăi viaţa doar după principii liberale. Indiferent alături de cine vom guverna în următorii 8 ani de zile, nu voi abdica niciodată de la principiile mele liberale. După 25 septembrie altfel se vor lua deciziile în PNL. Eu construiesc echipe, m-am înconjurat de oameni care au făcut performanţă şi nu voi rămâne singur. Această cursă nu e despre mine, despre contracandidatul meu, este despre viitorul PNL, dar şi despre viitorul României”, a afirmat Florin Cîţu, vineri la sediul PNL.

Și președintele PNL Mehedinți a transmis un mesaj cu această ocazie.

Împreună pentru România Liberală! Astăzi am fost alături de Florin Cîțu la depunerea candidaturii pentru președinția Partidului Național Liberal, cu moțiunea ”România Liberală”. Congresul din data de 25 septembrie este despre viitorul PNL, despre viitorul României, de aceea trebuie să fim uniți. Ca om politic, ca președinte de organizație și ca ministru am urmărit ca prin acțiunile mele să pun umărul la dezvoltare, la modernizare. Iar asta am făcut-o prin prisma principiilor liberale în care cred și care se transformă în cele mai bune soluții. Și nu doar eu cred în liberalism ca fiind cea mai bună soluție, ci și toți colegii care au fost astăzi alături de Florin Cîțu. Am ales doctrina liberală autentică! Suntem liberali”, a transmis Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.