Skip to content
Ediția de astăzi Recent

”Frăția Inelelor” din PSD. Percheziții la Primăria Baia de Aramă

Mai multe percheziții au avut loc miercuri la Baia de Aramă, fiind vizate persoane angajate în primăria din localitate, precum și o firmă de construcții aparținând unei familii de primar (PSD) din Mehedinți.

Surse din Primăria Baia de Aramă spun că în perioada octombrie – noiembrie 2017, cu ajutorul unui diriginte de șantier, au fost întocmite situații de lucrări fictive (lucrări neexecutate, dar decontate). Lucrările s-ar fi executat în cadrul a două proiecte de refacere a infrastructurii locale afectate de calamități naturale.

Prejudiciul este estimat la valoarea de 1 milion de lei, iar persoanele vizate sunt cercetate pentru fals în declarații și înșelăciune.

La vremea respectivă, Primăria Baia de Aramă era condusă de Rafael Dunărințu (PSD), care de anul trecut se află după gratii într-un alt dosar, fiind condamnat trei ani şi patru luni cu executare pentru infracţiuni de corupţie. Nu este un caz singular când primarii PSD și-au dat lucrări cu dedicație, multe dintre ele fiind în vizorul oamenilor legii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.