Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Hotelurile se vor redeschide după 15 mai, dar nu și restaurantele

Premierul Ludovic Orban a anunţat că, după data se 15 mai, când se vor relaxa restricţiile, hotelurile se vor redeschide, însă în privința restaurantelor, autoritățile fac analize pentru a se stabili dacă acestea își pot relua activitatea.

Când se vor relaxa măsurile va exista o mişcare mai mare a cetăţenilor, va exista o posibilitate de reluare cel puţin a sectorului hotelier. În ceea ce priveşte reluarea activității la restaurante suntem încă într-o analiză foarte serioasă. Pentru că noi înainte să relaxam anumite măsuri facem o anchetă epidemiologică. Nu pot să dau un orizont de timp, nu ştim când se vor redeschide. În ceea ce priveşte hotelurile, acestea vor putea funcţiona în anumite condiţii de respectare a unor reguli prin care să se reducă la maxim posibilitatea de infectare. Asta va depinde şi de mişcarea oamenilor şi nevoia oamenilor de cazare„, a spus premierul Ludovic Orban la B1TV, potrivit PSNews.ro

Președintele României Klaus Iohannis a anunțat că după data de 15 mai purtarea măștilor va deveni obligatorie, pe termen nederminat, și nu vom mai avea nevoie de declarațiile pe proprie răspundere pentru a ne deplasa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.