Skip to content
Recent Social

Încasarea pensiilor condiționată de abonamentul unui ziar care face campanie pentru PSD?

Situație cel puțin ciudată în județul Mehedinți, unde un cetățean se plânge că nu poate primi pensia pentru că nu este abonat  la un ziar, care în această lună are un articol de campanie pentru Partidul Social Democrat.

Ministrul Muncii Marius Budăi a anunțat că începând cu data de 1 aprilie pensionarii își vor primi banii acasă.

Începând de luni facem plata aferentă lunii aprilie, până pe 15 aprilie toți pensionarii vor avea banii acasă, indiferent de forma de plată. Într-adevăr, sunt creșteri spectaculoase pentru cei din grupele I și II de muncă, cărora ni li s-a acordat punctaj. Sunt peste 33.000 de decizii deja expediate, majoritatea din ele sunt deja și puse în plată. Suntem în dinamica pe care mi-am dorit-o, de aceea le mulțumesc colegilor de la Casele de pensii. S-a lucrat 24 din 24, iată că acum suntem în postura să dăm vești foarte bune acestei categorii de pensionari. Acea majorare de la 1 septembrie, în ciuda declarațiilor panicoase a colegilor din Opoziție, banii sunt prinși în buget”, a explicat Marius Budăi.

Situația pare însă să difere puțin în Mehedinți. Un cetățean din Drobeta Turnu Severin scrie pe Facebook că nu și-a primit pensia pentru că nu este abonat la un ziar de campanie.

Dacă ne luăm după spusele ministrului muncii, pensiile trebuie date până pe data de 15 Aprilie! Dar nu ne luăm! Ne luăm dupa spusele POȘTEI ROMÂNE! Pensiile se dau în funcție de cum ai abonament la o mizerie de ziar! Trăită de mine azi ! Îndrăznește sa crezi! Îndrăznește sa crezi în mizeriile partidului de guvernământ, care folosește toate tâmpeniile pentru a se promova! De ce nu vin la poartă la om sa înfrunte realitate? Pentru că există POȘTA ROMÂNĂ!”, scrie acesta pe Facebook.

Se pare că situația nu este întâlnită doar în județul Mehedinți.

Începând din această dimineață, toți poștașii au fost puși să semneze un angajament prin care se obligă să ducă la fiecare pensionar în parte un pliant cu destule pagini, făcut de PSD. Nu au voie să vorbească despre asta, dar interesant este faptul că tipul care m-a sunat, mi-a spus că pe zona lui doar 3 pensionari sunt pro PSD, iar restul nu-i mai deschid ușa dacă face asta. Cică denigrează PNL la greu, iar poștașii nu vor să le ducă. #PolitizareaPoșteiRomâne”, a anunțat deputatul PNL Gigel Știrbu.

Drept urmare, președintele PNL Ludovic Orban a anunțat că vor da în judecată Partidul Social Democrat.

Vreau să anunț că vom da în judecată Partidul Social Democrat pentru o mizerie inimaginabilă pe care a comis-o folosind Poșta Română. Încep prin a vă prezenta, este o comunicare din partea președintelui sindicatului liber din Poșta Română, domnul Brătianu, către filialele sindicatului liber din Poșta Română în care anunță că s-a luat decizia în Comitetul Executiv al sindicatului liber din Poșta Română, să încheie un protocol cu PSD. Prețul transformării Poștei Române de către Dragnea și liderul din sindicatul liber din Poșta Română, Brătianu, este cuprins în această comunicare în care domnul Brătianu spune că trebuie să încheie acest protocol cu PSD pentru că va fi promovat un act normativ pentru introducerea  personalului de distribuire pedestră și a celui care lucrează în program permanent de noapte și în categoria personalului ce lucrează în condiții speciale. Să motivezi niște reglementări care pot fi considerate normale în condițiile dificultății muncii pe care o practică factorii poștali și să transformi această posibilă reglementare în sprijinul angajaților din Poșta Română într-o formă de mită pe care o dă PSD prin intermediul lui Brătianu către angajații Poștei Române, deja frizează penalul. Și alte angajamente și promisiuni, se angajează reprezentanții SLPR să participe prin reprezentanții săi la întâlniri și la dezbaterile candidaților PSD. Se angajează să ridice, în numele comunităților locale, probleme către conducerea PSD privitor la aceste probleme. Deci, acest protocol arată, practic, transformarea sindicatului din Poșta Română și a Poștei Române, într-o filială a PSD, lucru pe care noi nu putem să îl acceptăm. Vreau să știți ce se întâmplă astăzi, mâine, poimâine. Factorii poștali sunt obligați ca odată cu distribuirea pensiei să înmâneze către fiecare pensionar, această mizerie ordinară, această fițuică imundă, plină de minciuni gogonate, care este dovada cea mai clară că, de fapt, partidul de guvernământ s-a transformat într-o mașinărie de dezinformare și de aruncare pe piață a unor minciuni inimaginabile despre PNL și evident, despre porcăriile pe care le fac ei”, a declarat Orban.

 

Deci, repet, fiecare factor poștal este obligat, sub semnul amenințării pierderii locului de muncă, să distribuie această porcărie, această mizerie produsă de creierele bolnave ale liderilor PSD, care arată disperarea și ruperea de realitate a acestor derbedei politici care au pierdut orice urmă de normalitate și de bun simț în acțiunea publică.

 

În cursul acestei fițuici imunde sunt pomenite niște mizerii inimaginabile care nu au nicio legătură cu realitatea, că PNL vrea reducerea salariului minim pe economie, o minciună gogonată. PNL vrea creșterea salariului minim pe economie dar în urma unei negocieri între patronate și sindicate. De asemenea, spune o mizerie care este ceva care frizează o ticăloșie maximă, că PNL vrea să oprească toate ajutoarele pentru pensionari, pentru bolnavii de cancer și pentru alte categorii vulnerabile. O asemenea minciună, nu a îndrăznit nimeni, niciodată să spună despre PNL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.