Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi angajează personal contractual

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Mehedinți a transmis astăzi, 3 noiembrie, că organizează concurs, pentru ocuparea unui post de personal contractual – îngrijitor.

„Postul de îngrijitor este prevăzut cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată, în cadrul Serviciului Logistic – compartimentul Patrimoniu Imobiliar – Echipa de întreţinere şi reparaţii imobile.
Pentru a participa la concurs, persoanele interesate trebuie să-și depună dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinți din strada Portului, nr. 2, până la data de 15.11.2021, (inclusiv), în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09.00 – 15.00.”

După depunerea dosarului, candidaților li se va atribui un cod unic (numărul de înregistrare al cererii de înscriere la concurs), în baza căruia se pot identifica în anunţurile ulterioare. Concursul se va desfăşura la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, de pe strada Portului nr. 2, şi va cuprinde trei etape: selecţia dosarelor de înscriere (17.11.2021), proba scrisă (23.11.2021) și interviul (26.11.2021).
Pentru a participa la concurs, persoanele trebuie să facă dovadă că se află în una din următoarele situații:
-să fie vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
-să prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARSCOV-2, nu mai vechi de 72 de ore, respectiv, 48 de ore;
-să fie în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2.

Cei interesați pot obține mai multe informații despre desfăşurarea concursului accesând site-ul www.isumehedinti.ro – secțiunea Carieră, consultând avizierul de la sediului Inspectoratului, de pe strada Portului nr. 2 din municipiul Drobeta-Turnu-Severin, dar și la numărul de telefon 0252.311212 – interior 27101, 27007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.