Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Întoarcerea la matcă a Doiniței Chircu

 

Exclusă din rândurile PNL Mehedinți, Doinița Chircu s-a reorientat rapid și s-a înscris recent la PSD, partidul de unde cu mulți ani în urmă își lua de altfel zborul în politica locală.

Foștii și actualii colegi de partid își amintesc cum pe vremea lui Adrian Năstase, fosta învățătoare Doinița Chircu împreună cu elevii de la clasă îi primea cu căldură pe ministrul Miron Mitrea și soția sa, Manuela Mitrea, la Palatul Copiilor din Drobeta Turnu Severin.

Cu două tentative de a ajunge la Primăria Orșova, este greu de crezut că PSD ar mai arunca-o pe Chircu în vreo bătălie politică, dar cel mai probabil aceasta își dorește un sfârșit de carieră liniștit. Sub protecția lui Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți și al Consiliului Județean Mehedinți, Doinița Chircu (59 de ani) ar putea ieși la pensie de la Muzeul Regiunii Porților de Fier.

Doiniţa Chircu a fost deputat de Mehedinţi din partea PDL în perioada 2008-2012, inspector general şcolar la ISJ Mehedinţi (2005-2008) şi actualmente este manager al Muzeului Regiunii Porţilor de Fier din Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.