Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Lucrări de asfaltare la intrare în Severin dinspre Timișoara

Lucrările de asfaltare la intrare în municipiul Drobeta Turnu Severin dinspre Timișoara sunt în grafic. Zilele acestea se lucrează la trotuare, după care  urmează să fie turnat și stratul de uzură pe carosabil.

Se lucrează intens zilele acestea pe Calea Timișoarei pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare  a drumului și de amenajare a trotuarelor.

”Trotuarele pe partea de nord până la Șantierul Naval se vor termina mâine (n.r. 20 septembrie), după care se va începe cu partea de sud până la Poarta 1 de la Meva. În 3-4 zile trotuarele vor fi terminate. La partea carosabilă trebuie ridicate gurile de scurgere, capacele de canalizare, montate gaigărele, după care putem să dăm drumul la stratul de uzură. Cred că până la data de 15 octombrie e finalizată această parte până la Schela, la ieșire din oraș”, spune Călin Tocaiu, reprezentantul firmei de construcții.

Lucrările pe bulevardul Tudor Vladimirescu au o valoare de circa 30 de milioane de lei.

”În momentul acesta se lucrează la trotuarul care duce la Schela. Vreau să vă spun că niciodată nu a existat trotuar asfaltat în această zonă, decât o porțiune de pământ. S-au turnat două straturi de asfalt pe bulevard, iar în momentul acesta se circulă foarte bine, dar mai avem un strat care va fi pus puțin mai târziu, după ce se ridică și canalul. Bulevardul Tudor Vladimirescu este o lucrare complexă de la intrare de la Schela până la ieșire din Calea Craiovei. Sperăm că anul acesta să terminăm, poate să mai rămână o porțiune pentru anul viitor, dar în mare parte va fi gata anul acesta”, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.