Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent Spot

Prefectul Drăghiea: “Rezolv acest referendum cu trei oameni, două topuri de hârtie A4 și un copiator”

 

Prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, reușește să uimească din nou în problema organizării referendumului pentru revizuirea Constituției. După ce i-a sfătuit zilele trecute pe pensionari să facă campanie în preajma referendumului pentru familia tradițională de 1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, de data aceasta a reușit să lase cu gura căscată membrii comisiei tehnice județene.

Surse din Prefectura Mehedinți spun că prefectul Nicolae Drăghiea a declarat imediat după ce s-a terminat videoconferința din data de 26 septembrie cu ministrul Carmen Dan că “rezolvă acest referendum cu trei oameni, două topuri de hârtie A4 și un copiator”.

Concret, după ce s-a terminat videoconferința pe tema referendumului, membrii comisiei tehnice județene au mai rămas în sală la discuții cu prefectul Nicolae Drăghiea pentru a fi puse la punct o serie de detalii privind buna organizare a acestui referendum. La un moment dat, dorind să le aducă aminte celor prezenți că se află la conducerea Prefecturii de multă vreme, ocupând funcțiile de secretar general, subprefect și prefect și că, implicit, are o vastă experiență în organizarea scrutinurilor electorale, Drăghiea a făcut această declarație șoc.

Membrii comisiei tehnice județene, printre care se numără și toți șefii structurilor MAI din județ, au rămas consternați. “Păi la ce mai suntem chemați la aceste ședințe, dacă prefectul poate să facă singur toată treaba”, ne-a declarat unul din membrii comisiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.