Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Lucrările pe bulevardul Tudor Vladimirescu au intrat în linie dreaptă

Prefectul Cristinel Pavel și viceprimarul Daniel Cîrjan au verificat astăzi stadiul lucrărilor care se efectuează pe bulevardul Tudor Vladimirescu.

”Guvernul României finanţează, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, lucrările de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirescu, principala arteră de circulație din municipiul nostru. Chiar dacă pandemia de coronavirus ne-a pus la încercare în aceste zile, proiectele trebuie să continue, pentru ca, după depăşirea acestei situaţii dificile, mehedințenii să beneficieze de o infrastructură mai bună”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

”Termenul de finalizare este 31 decembrie 2020, dar intenția este de a se finaliza vara aceasta lucrările la cea mai importanta arteră de circulație din municipiu. Guvernul a alocat banii necesari la termenele stabilite, chiar și pe perioada pandemiei de coronavirusul, asigurându-se astfel finanțarea continuării in forța a lucrărilor. Rog șoferii care tranzitează zona unde se lucrează să fie înțelegători în această perioadă în care sunt anumite restricții de circulație, inconveniente absolut necesare însă pentru a grăbi finalizarea lucrărilor”, a spus, la rândul său, viceprimarul Daniel Cîrjan.

La acest moment se lucrează pe bulevard la ambele ieșiri din muncipiu, atât spre Craiova cât și spre Timișoara. Pe Calea Timișoarei se toarnă al doilea strat de asfalt, fiind astfel în linie dreaptă pentru a se finaliza această investiție importantă pentru toți mehedințenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.