Skip to content
Ediția de astăzi

Ludovic Orban, răspuns pentru PSD: Nu văd niciun temei serios pentru o moţiune, e un act politicianist

Premierul Ludovic Orban a afirmat luni că moţiunea de cenzură anunţată de PSD nu are niciun temei serios, precizând că ar fi un act politicianist care nu ar avea decât efecte negative asupra democraţiei în România.

Nu văd niciun temei serios pentru depunerea acestei moţiuni de cenzură. Guvernul şi-a făcut datoria cu devotament, cu dedicare, cu spirit de sacrificiu, de dimineaţă până noaptea suntem pe linia frontului, de luni bune, şi mi se pare că ar fi un act politicianist care nu ar avea decât efecte negative asupra democraţiei în România şi mai ales a capacităţii instituţilor statului de a face faţă provocărilor epidemiei şi provocărilor relansării economice”, a declarat premierul, potrivit PSNews.ro.

Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD anunţase la sfârşitul săptămânii trecute că la jumătatea lunii august ar urma să fie depusă moţiunea de cenzură la adresa actualului guvern, precizând social-democraţii susţin ideea unui guvern de uniune naţională care să organizeze cele două runde de alegeri programate pentru acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.