Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Luptă crâncenă între taberele din PSD – Paul Stănescu și-a dat demisia din conducerea partidului. Cum rămâne cu PSD Mehedinți?

Surprize…surprize am putea spune, dacă ar fi să ne uităm în urmă la ”prestația” politică a premierului Viorica Dăncilă. Dacă în epoca Dragnea părea cea mai docilă persoană, fără prea multe păreri, se pare că de când a devenit președintele interimar al PSD, a renăscut și a început să joace politic. Deși în urmă cu nici două săptămâni Paul Stănescu revenea la conducerea partidului, părând că face echipa cu Viorica Dăncilă, la ședința de vineri, 7 iunie, acesta și-a dat demisia.

Dacă am fi răutăcioși, comentând motivele, ar fi ca într-un banc faimos în care un cuplu se afla la tribunal, ca să divorțeze. Când este întrebată doamna care sunt motivele pentru care solicită despărțirea, aceasta răspunde: religioase. Judecătorul vrând detalii întreabă care ar fi acelea, iar ea răspunde: Nu mă consideră o Zeiță. Cam așa ar fi și demisia lui Stănescu de astăzi, de la conducerea partidului, diferență de opinii. Nu neapărat religioase, doar politice. El vrea Congres după alegerile prezidențiale, noua ”Zeiță” social democrată vrea până la sfârșitul acestei luni.

Și după nici două săptămâni de ”lună de miere” azi pare că s-a produsul ”divorțul”. Nu vrem să fim cârcotași, dar cred că ne întrebăm, așa într-o doară, PSD Mehedinți cu cine rămâne? Că pare așa a fi, în dorul ”lelii”. Săptămâna trecută scriam în exclusivitate că Aladin Georgescu umbla, docil, după Paul Stănescu pe holurile din Parlament. Iar azi având în vedere că Paul Stănescu a plecat, brusc, de la butoanele partidului cu Aladin cum rămâne?

Poate doamna Alina Teiș chiar îi ”salvează” de data asta. Că doar ea e mare prietenă cu Viorica Dăncilă. Poate se va lua în considerare, că potrivit surselor noastre, și-a abandonat propria întâlnire, cu doamnele social democrate mehedințene de 8 Martie, doar ca să se ”tragă în poză” cu Viorica Dăncilă.

Ce e drept la vremea aia era și cu Liviu Dragnea, dar cum acum fostul lider social democrat este ”obligat” să stea pe banca de rezervă poate prietenia dintre doamne va avea câștig de cauză.

Sau nu! Că se știe că, de obicei, între femei este concurență acerbă! Rămâne de văzut  ce va fi, dar să nu ne panicăm, important este că putem dialoga cu doamna Viorica Dăncilă pe noua ei pagină de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.