Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Mascații Antidrog au descins în Clisura Dunării

În urma a 8 percheziții efectuate pe raza județului Mehedinți, au fost descoperite o cultură outdoor de cannabis, ustensile folosite la întreţinerea şi recoltarea acesteia,  precum și muguri de canabis proaspăt culeşi.

Luni, 7 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinţi împreună cu  procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinţi au efectuat 8 percheziții domiciliare, în Eșelnița – Mehedinți, la locațiile folosite de persoanele bănuite.

În urma activităților desfășurate, a fost descoperită o cultură outdoor de canabis, constituită din plante în diferite stadii de dezvoltare, cu înălţime de aproximativ 2,5 metri, împreună cu echipamentele necesare cultivării.

De asemenea, poliţiştii au ridicat muguri de canabis proaspăt culeşi, aflaţi în diferite stadii de uscare, 12 telefoane mobile, precum şi diferite ustensile folosite la întreţinerea şi recoltarea culturii.

Şapte persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 ani, toate din judeţul Mehedinţi, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinţi, în vederea cercetărilor.

Cantitatea de substanţă vegetală a fost ridicată de la faţa locului şi va fi trimisă la un laborator specializat în vederea analizării.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi cultivare şi deţinere de droguri de risc.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul de specialitate al Direcţiei Operațiuni Speciale a Poliției Române.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.