Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Viceprimarul Daniel Cîrjan: Limitatoare de viteză în jurul unităților de învățământ

 

Viceprimarul Daniel Cîrjan (PNL) a propus în urmă cu câteva luni amplasarea unor  limitatoare de viteză în jurul unităților de învățământ (grădinițe, școli generale sau licee) de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Aceste limitatoare de viteză au rolul de a contribui la micșorarea vitezei șoferilor în jurul unităților de învățământ, având în vedere faptul că există destul de mulți conducători auto care nu respectă limitele de viteză, mai ales în zonele cu risc ridicat de accidente, cum sunt și grădinițele, școlile și liceele.

”Siguranța copiilor noștri este prioritară și am ferma convingere că această inițiativă va contribui la creșterea siguranței micuților, mai ales atunci când vin la școală dimineața, când ies în pauze sau când părăsesc unitatea de învățământ la finalul orelor de curs”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

Amplasarea acestor limitatoare de viteză se va realiza în următoarele locații : – Școala generală nr.14 pe bulevardul Revoluției – Școala generală nr.6 pe strada Kiseleff – Grădinița nr.7 pe strada Șincai – Liceul Economic pe bulevardul Revoluției – Școala generală nr.9 pe strada Mareșal Averescu – Palatul Culturii Teodor Costescu și Hotel Continental pe bulevardul Carol I – Liceul Domnul Tudor pe bulevardul I.C. Brătianu – Liceul Traian pe bulevardul Carol I – Grădinița Catolică pe strada Horațiu.

1 comentariu la “Viceprimarul Daniel Cîrjan: Limitatoare de viteză în jurul unităților de învățământ

  1. Buna ziua.
    Multumim pentru initiativa, este binevenita, chiar se impunea. As vrea sa va aduc la cunostiinta ca Pe Maresal Averescu a fost mutat cu 200 de metri mai in fata de unde era necesara aplicarea acestuia, fara sa isi mai justifice prezenta.
    Rog sa se revina asupra pozitionarii si anume sa fie pusa inaintea trecerii de pietoni cu str.Calarasi, doar in felul acesta putem evita accidentele din zona scolii. Va multumim mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.