Skip to content
Administrație locală

Ministrul Apelor promite reabilitarea și asfaltarea drumului care duce la chipul lui Decebal

Ioan Deneș ministrul Apelor și Pădurilor s-a aflat în vizită de lucru în județul Mehedinți unde a vizitat zona Clisura Dunării. Acesta a promis că se vor găsi soluții, în cel mai scurt termen, pentru asfaltarea drumului de la Mraconia.

Prima vizită în teren a fost în zona Mraconia, acolo unde Direcția Silvică Mehedinți are în derulare proiectul “Reabilitare drum auto forestier calamitat Mraconia Axial”. Este vorba despre reabilitarea drumului care începe la Statuia lui Decebal și are o lungime de 13,37 km. În acest context, de la Consiliul Județean Mehedinți, vom înainta o solicitare Ministerului Apelor și Pădurilor prin care, după pregătirea drumului pentru asfaltare în baza proiectului deja existent, porțiunea de 2,5 km, aflată de-a lungul zonei turistice, să fie trecută prin Hotărâre de Guvern, din domeniul public al statului, în domeniul public al Consiliului Județean Mehedinți, astfel încât, ea să fie modernizată din fondurile Consiliului Județean. Am considerat că acest demers este deosebit de important pentru a continua dezvoltarea turismului în Clisura Dunării”, a anunțat președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Ministrul Apelor a promis ccă în toamna acestui an va înainta proiectul de Hotărâre de Guvern spre aprobare, ca această porțiune de drum să fie asfaltată până cel mai târziu, în primăvara anului 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.