Skip to content
Recent Social

Ministrul Muncii: Salariile, pensiile, alocaţiile şi indemnizaţiile pentru creşterea copiilor vor fi plătite la timp

Ministrul Muncii Marius Budăi a declarat că deși bugetul pe anul 2019 nu a fost încă prezentat și aprobat, românii să nu își facă griji deoarece salariile, pensiile, alocaţiile şi indemnizaţiile pentru creşterea copiilor vor fi plătite la timp. Bugetul urmează să fie aprobat în luna februarie.

”Clar vom aproba bugetul, clar îl vom trimite domnului preşedinte la promulgat, clar la un moment dat va trebui promulgat. Până în acel moment, există două prevederi în lege. Una care spune că mergem pe 1/12 din cheltuielile pe anul trecut, iar una foarte importantă care, atunci când avem o motivare clară, chiar putem depăşi acel 1/12. Deci, ce ţine de salarii, pensii, prestaţii sociale, alocaţii, indemnizaţii pentru creştere copil, tot ce ţine de Ministerul Muncii va spun clar aici, eu, ministrul Muncii – şi ca fost lucrător într-o Casă de Pensii şi în Protecţia Copilului şi în Prestaţii Sociale – nu va fi nicio întârziere”, a declarat ministrul Muncii.

De asemenea, şeful de la Muncă a dat asigurări că există un proiect de buget pe 2019, iar proiectul Legii pensiilor este sustenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.