Skip to content
Ediția de astăzi

Orban ironizează pretenţiile USRPLUS: Preferința pentru colegul și prietenul meu Florin Cîțu, premier, a aparținut USRPLUS

Președintele PNL, Ludovic Orban, a reafirmat din nou, sâmbătă, faptul că Florin Cîțu rămâne varianta de premier pe care o susține partidul. Mai mult, atunci când s-a făcut coaliția, preferința pentru Florin Cîțu premier a aparținut chiar celor de la USRPLUS, care acum vor schimbarea sa.

Ludovic Orban a scris, sâmbătă, pe Facebook, faptul că trebuie să meargă mai departe coaliția de guvernare. În ceea ce privește condițiile puse de USRPLUS, de schimbare a lui Florin Cîțu, Orban spune că PNL nu va fi de acord, potrivit PSNews.ro

Coaliția a stabilit candidatul la funcția de prim-ministru, chiar aș putea să spun că preferința pentru colegul și prietenul meu, Florin Cîțu, în poziția de premier, i-a aparținut USRPLUS. Nu poți să schimbi premierul numai pentru că nu-i convine unui partid din coaliție, că a fost schimbat un ministru lipsit de performanță, în mod evident, căruia opinia publică i-a apreciat în mod negativ gafele și lipsa de performanță.

Așteptăm nominalizarea unui ministru care să facă lucrurile care, într-adevăr, sunt foarte importante”, spune Orban. Potrivit liderului liberal, „nu e o chestiune de moft”, ci este obligația premierului de a revoca din funcție orice ministru care atacă premierul.

Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a solicitat partenerilor de guvernare de la USR-PLUS să renunțe la orgolii și vedetisme și le-a transmis că orice ministru care va ataca premierul va păți la fel ca Voiculescu. Reacția lui Ludovic Orban a venit după demiterea lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății și a a criticilor aduse de miniștrii USRPLUS la adresa premierului Florin Cîțu. „Să-și scrie demisia”, a spus Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.