Skip to content
Ediția de astăzi

Reacția liderului PNL, după propunerea liderului USR

Președintele PNL Ludovic Orban a transmis, indirect, că președintele USR Dan Barna a ”încălcat” înțelegea venind cu propunerea ca cei 3 lideri de partid să fie vicepremieri, iar Cătălin Drulă să fie susținut la șefia Camerei Deputaților.

Am convenit în cursul primelor două zile de negocieri pe care le-am avut cu liderii USR-PLUS și UDMR să comunicăm doar împreună și doar acele lucruri asupra cărora am ajuns la un acord. Având în vedere faptul că înțelegerea noastră comună a fost să evităm comunicările individuale de poziții care nu au făcut obiectul consensului dintre liderii celor trei formațiuni, rămân consecvent acordului agreat cu ceilalți parteneri de discuție. Consider că orice propunere sau posibilă soluție menită să consolideze formarea viitoarei coaliții trebuie adusă pe masa discuțiilor și încurajez toți partenerii să rămână consecvenți acordului inițial”, a transmis președintele PNL Ludovic Orban.

Președintele USR Dan Barna a ieșit marți dimineața, 15 decembrie, că renunță la șefia Camerei Deputaților și îl propune pe Cătălin Drulă.

Totodată, mai face o propunere: el, Ludovic Orban și Kelemen Hunor să fie vicepremieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.