Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Peste 100 de jandarmi în misiune de Ziua Națională în Mehedinți

Peste 100 de jandarmi vor participa sâmbătă,  1 decembrie a.c., la manifestările organizate  în municipiile Drobeta Turnu Severin și Orșova, precum și orașele Vânju Mare și Strehaia, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României.

Pe lângă participarea la ceremonialul militar religios și parada militară, misiunea jandarmilor va fi aceea de a asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul activităţilo,r precum și la manifestarile cultural-artistice ce se vor desfășura  la Monumentul Eroilor și zona centrală din municipiul Drobeta Turnu Severin. Totodată,  jandarmii vor participa și la ceremonialul retragerii cu torțe ce va avea loc în ziua de 1 Decembrie,  începând cu ora 18.00.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți  va fi reprezentat la manifestările dedicate Zilei Naționale de Garda Drapelului de Luptă, plutoane pentru defilare, jandarmi pentru depunerea de coroane și gardarea monumentului. La parada militară vor defila și autovehiculele de intervenție ale Jandarmeriei care sunt folosite în misiunile de ordine publică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.