Skip to content
Ediția de astăzi Ediția de Astăzi Focus Recent

Pictorial cu Elena Udrea însărcinată și în libertate, deși este condamnată la închisoare

Elena Udrea a fost condamnată definitiv, anul acesta, la șase ani de închisoare cu executare. Nu este după gratii, pentru că a fugit în Costa Rica. Dar chiar și de la mii de kilometri depărtare Elena Udrea a revenit în atenția publicului din România.

Joi, 30 august, a fost publicată coperta Revistei Viva în care Elena Udrea apare într-0 f0tografie în care își arată sarcina.

Elena Udrea, însărcinată acum în luna a șaptea și viitoare mamă, la 44 de ani, a acceptat să le ofere cititorilor VIVA! imagini exclusive care risipesc misterul gravidității sale, dar și informații în premieră despre povestea de dragoste ce i-a schimbat radical toate percepțiile.  Toate acestea le regăsiți, începând de vineri, 31 august, în noul număr al revistei VIVA!

Internauții au criticat în termeni duri jurnaliștii care au folosit cuvântul EXIL și modul în care este prezentată Elena Udrea. În replică, redactorul-șef VIVA!, Dana Enache, a venit cu explicații.

Pictorialul cu Elena Udrea, însărcinată în luna a șaptea, a generat multe critici și controverse și, în primul rând, doresc să cer scuze, public, pentru folosirea inadecvată a termenului exil, pe coperta revistei. Îmi păstrez convingerea că materialul publicat de Revista VIVA! reprezintă un demers jurnalistic pe care l-ar fi demarat orice publicație, cu atât mai mult cu cât această copertă vine să răspundă la întrebarea pe care ne-am adresat-o toți – indiferent de meseria pe care o avem – este sau nu Elena Udrea gravidă? Dincolo de toate criticile formulate, da, Elena Udrea este un personaj controversat, condamnat, este o fugară, dar interesul publicului a fost motivul pentru care noi am ales să furnizăm acest material, iar speculațiile lansate în ultimele șase luni ne-au confirmat din plin acest aspect. Dovadă stă și faptul că, în această dimineață, coperta VIVA! a fost preluată de multe dintre instituțiile mass-media care, în ultimele șase luni, au tratat acest subiect.  Pentru a sublinia transparența noastră, țin să precizez faptul că acest demers jurnalistic a început pe data de 17 februarie, fix în ziua în care Elena Udrea a anunțat că este însărcinată, atunci când eu am manifestat dorința de a face un pictorial cu ea. În cele din urmă, ținând cont de profilul revistei, Elena Udrea a ales să trimită fotografiile cu ea însărcinată revistei VIVA! Nu ne-am deplasat în Costa Rica, fotografiile au fost transmise pe email și veridicitatea lor a fost verificată de noi cu ajutor unor specialiști în editare foto. Nu am plătit pentru imagini și nu am primit bani de la Elena Udrea. Mulți dintre cititorii noștri ne-au acuzat de derapaj și ne pare rău că mesajul a fost interpretat astfel, întrucât noi ne-am dorit doar să prezentăm realitatea așa cum este ea și să dezlegăm misterul creionat în jurul sarcinii Elenei Udrea, în ultimele șase luni”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a revistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.