Skip to content
Focus Recent

PNL a depus cele mai multe semnături pentru alegerile europarlamentare: Peste 1,4 milioane

PNL a depus lista de candidați pentru alegerile europarlamentare, care a fost însoțită de peste 1,4 milioane de semnături. Președintele Ludovic Orban a anunțat că liberalii au bătut PSD-ul în strângerea de semnături și de asemenea, pe 26 mai vor bate PSD în alegerile pentru Parlamentul European.

Îi chem pe toți românii să vină la vot, să își exprime opțiunea politică, să folosească această ocazie pentru a vota Partidul Național Liberal, pentru că votul pentru Partidul Național Liberal are valoarea unui vot pentru o adevărată moțiune de cenzură împotriva actualei guvernări. Îi chem pe români, prin votul pe care și-l vor exprima, să elibereze România de tentaculele caracatiței condusă de infractori, de hoți și de habarniști care și-au bătut joc de România în ultimii 2 ani și jumătate”, a declarat liderul liberal.

Legat de referendumul pe Justiție, pe care președintele se gândește să îl organizeze în ziua alegerilor, președintele PNL a anunțat că îl vor susține pe șeful statului în acest demers.

PNL este alături de președinte și odată ce va convoca referendumul, vom fi alături de președinte pentru a asigura succesul acestui referendum care, probabil, va fi un referendum despre cum trebuie să arate România și cum trebuie să fie condusă România, de oameni corecți, de oameni onești, de oameni cinstiți sau să perpetuăm situația pe care și-o dorește PSD și ALDE ca instituțiile României să fie conduse de oameni care sunt certați cu legea și care sunt condamnați. Nu cred că ați auzit vreodată de la mine sau de la vreunul dintre colegii mei cea mai mică rezervă față de acest referendum. De altfel, PNL a susținut întotdeauna ideea de referendum pentru că este forma cea mai profundă de manifestare a democrației, care permite fiecărui cetățean să decidă privitor la probleme naționale importante”, a declarat Orban.

↗️ Astăzi depunem listele cu candidaţii Partidului Naţional Liberal pentru Parlamentul European şi semnăturile celor 1.405.760 de români care au semnat pentru susţinerea lor. ↗️ Le mulţumim celor care ne-au acordat încrederea şi au semnat pentru candidaţii #PNL. Cu ajutorul lor am devenit partidul care a primit cel mai mare număr de semnături de susţinere şi tot cu ajutorul lor vom deveni principala forţă politică a României în 26 mai 2019. ↗️ Dacă @Partidul Naţional Liberal este mai bine reprezentat în Parlamentul European, #România este mai bine reprezentată şi mai puternică!#PNL #PPE #CeaMaiPuternicăFamilieEuropeană#ETimpulRomâniei #RomâniaÎnPrimulRând

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Miercuri, 27 martie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.