Skip to content
Ediția de astăzi Recent

PNL Mehedinți, ”evaluare” la nivel central! La nivel județean liberalii au început curățenia prin excluderi!

Liberalii nu au intrat în vacanță. După alegerile europarlamentare șefii organizațiilor județene au fost chemați la evaluare. Săptămâna trecută a fost rândul organizațiilor liberale din Oltenia să fie analizate de liderul partidului Ludovic Orban, care le-a dat ”verdictul”.

La ”socoteală” a fost și conducerea PNL Mehedinți. Surse politice ne-au declarat, în EXCLUSIVITATE, că Ludovic Orban le-a transmis liberalilor din Mehedinți că rezultatul a fost ok, dar se putea mult mai bine.

Însă mesajul principal a fost ”NU mai tolerăm trădătorii! Ori cu PNL; ori afară din partid!

Lucru care s-a și pus în mișcare, repede, repede. Sursele noastre ne-au mai spus că la ședința conducerii PNL Mehedinți, de la sfârșitul săptămânii, au fost dați afară 4 consilieri locali și mai ”urmează”.

Totodată, Manțog Valeriu a fost numit președinte interimar la PNL Dârvari. De ce la PNL Dârvari? Pentru că acolo s-au obținut rezultate slabe. În comuna Dârvari, unde primar este liberalul Ionuț Gîrga, PNL a luat doar 170 de voturi, în timp ce PSD a obținut 660 de voturi.

Sursele noastre ne-au mai spus că în PNL Mehedinți va continua ”curățenia”, pe principiul cine nu e cu NOI, afară din partid.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.