Skip to content
Ediția de astăzi Recent

PNL și-a lansat candidatul la Primăria Poroina Mare. Actualul primar (PSD) spune: ”Trebuie să schimbăm sigla aceea cu trandafirii și să votați cu PNL-ul”

Duminică, de 1 Martie, PNL Mehedinți a început lansarea candidaților de primării în județul Mehedinți. Și startul s-a dat la Poroina Mare,  într-o comună condusă de aproape 30 de ani de un primar PSD. Evenimentul de lansare a candidaturii a avut loc în satul Stignița, în prezența localnicilor care au venit în număr mare.

Actualul primar în funcție, Dan Anuța (PSD), se retrage la pensie și ca un ”lup” bătrân de administrație recunoaște că partidul pe care l-a slujit atâția ani nu mai este o opțiune pentru comuna sa.

Îndemnul lui clar pentru localnicii din Poroina Mare a fost ca aceștia să voteze cu PNL-ul.

”Noi în acest moment trebuie să schimbăm sigla aceea cu trandafiri. De 28 de ani pe asta o votați aici. Semnul trebuie schimbat, aveți grijă când vă duceți la vot. Vreau să vă spun că eu mă retrag, a venit momentul să mă duc acasă, la pensie”, le-a spus duminică primarul Dan Anuța localnicilor prezenți la lansarea candidatului PNL. De altfel, scorul zdrobitor obținut de liberali la alegerile prezidențiale de anul trecut în comuna Poroina Mare a arătat clar că localnicii de aici nu mai dau girul unei administrații conduse de PSD.

PNL Mehedinți merge pe mâna unui candidat tânăr (35 de ani), membru al Partidului Național Liberal de la vârsta de 18 ani.

”Vreau să vă spun că am contribuit la realizarea proiectului de alimentare cu apă, iluminat public și la un alt proiect care este în derulare privind asfaltarea ulițelor sătești. De altfel, din funcția de primar îmi propun alături de echipa mea să finalizez proiectul de asfaltare a ulițelor ce se intersectează cu DJ 606B și, totodată, să demarăm procedura pentru asfaltarea celorlalte ulițe din toate satele aparținătoare comunei, care nu sunt prinse în acest proiect. Alături de mine îl voi pe Elvis Cioclov, actualul adminstrator al primăriei, care va face echipă cu mine din funcția de viceprimar și, bineînțeles, îi voi avea alături și pe consilierii locali și pe dumneavoastră, susținătorii mei”, a spus Valentin Anuța, candidatul PNL la Primăria Poroina Mare.

La evenimentul de lansare a fost prezent ministrul mehedințean al Economiei, Virgil Popescu, primari și alți reprezentanți din conducerea PNL Mehedinți.

”Astăzi, de 1 Martie, are loc prima lansare de candidatură de primărie în județul Mehedinți la comuna dumneavoastră, Poroina Mare, cu o schimbare de generație, cu un tânăr, care mie mi-a plăcut de prima dată de când l-am cunoscut. Mi s-a părut omul potrivit, mi s-a părut că e dinamic și poate să facă ceea ce își propune. Va avea întru totul sprijinul meu și al întregii organizații județene a PNL Mehedinți pentru că eu cred că tinerii trebuie sprijiniți”,  a spus Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți.

Constantin Trușcă, primarul comunei Șimian, a ținut să fie prezent la eveniment:

”Îmi amintesc și eu, cu câțiva ani buni în urmă, când am lansat candidatura la Primăria Șimian, veneam cu șanse mici, dar am câștigat și am reușit să fac o comună frumoasă. V-aș recomanda să vă alăturați candidatului PNL pentru că este o șansă mare pentru comuna dvs. și pentru județul nostru, prin prezența domnului președinte Virgil Popescu în Guvernul României”.

”Am venit cu drag aici, în dublă calitate, o dată de primar al comunei Bîcleș, iar pe de altă parte am venit să-mi susțin verișorul. Vă spun să-i oferiți sprijinul pentru că singur nu va putea răzbate, nu va putea face absolut nimic. Dumneavostră trebuie să-i sesizați toate problemele comunei, iar el împreună cu dvs va face o prioritizare a problemelor și ușor-ușor se vor rezolva. Să știți că nu toate se poate face într-o zi, într-o lună, într-un an, dar sunt convins că prin tinerețea lui, dragostea care o are față de comună Poroina Mare va ajunge în topul comunelor la nivelul județului Mehedinți”, a spus, la rândul său, primarul din Bîcleș, Lucian Coandă.

 

 

2 comentarii la “PNL și-a lansat candidatul la Primăria Poroina Mare. Actualul primar (PSD) spune: ”Trebuie să schimbăm sigla aceea cu trandafirii și să votați cu PNL-ul”

  1. Sa aveti Noroc sa faca ceace Promite Noul Primar vad ca este Tot din Fam Fostului Primar dupa NUME si Succes si D-lui ELVIS ION CIOCLOV in Noua Functie il Vom Sustine ,sa Speram sa aveti o Conducere mai Buna la Primaria Poroina Mare decit pe Stil Comunist ,cu Respect dela Fam TANTA SEVER [TINTA ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.