Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent Spot

Prefectul implică bătrânii în campania pentru familia tradițională

Declarație șocantă a prefectului de Mehedinți, Nicolae Drăghiea, la ședința Comisiei de Dialog Social pentru persoanele vârstnice, de la nivelul Instituției Prefectului Mehedinți! Prefectul le cere vârstnicilor să ajute la promovarea referendumului pentru familia tradițională, să pună banere și să aducă oameni mulți în sală. Ajutorul cerut e reciproc!

La Comisia de Dialog Social pentru Persoanele Vârstnice a apărut rugămintea din partea pensionarilor să fie ajutați să organizeze așa cum se cuvine Ziua Persoanelor Vârstnice, care se sărbătorește anual pe data de 1 octombrie. Prefectul Nicolae Drăghiea le-a sugerat pensionarilor să nu uite de Campania pentru referendumul din data de 7 octombrie 2018, destinat familiei tradiționale. Conform propunerii domnului prefect ar trebui să fie afișate în sală banere mari cu îndemnuri la sprijinirea familiei tradiționale și să fie prezenți cât mai mulți pensionari.

Dumneavoastră hotărâți dacă ne putem ajuta reciproc, pentru că ne aflăm și într-o perioadă, și aici nu e politică, ce vă spun eu nu aș spune-o aici! Ne aflăm în acea perioadă de campanie pentru referendum și atunci să putem aborda și un banner mare și să implică și Primăria și Consiliul Județean și să facem această manifestare sub o egidă ceva de genul să păstrăm familia tradițională. Generația noastră e responsabilă de ce lăsăm în urmă! A gândi și a înfăptui românește, asta nu e politică! Să găsim soluții să fie sala bine pavoazată, să aducem câteva spectacole de elevi, dar ceva consistent, să facem o acțiune care să-i stea cu 100 – 200 de pensionari din toate zonele. Să ne adunăm și să discutăm detaliile!” – aceasta este declarația șocantă a prefectului de Mehedinți, Nicolae Drăghiea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.