Skip to content
Lifestyle Recent

Premieră în Severin! Se organizează în weekend primul eveniment street food

O premieră pentru Severin! În acest weekend este cazul să ieșiți din casă pentru a degusta delicatesele ce vi se vor oferi la festivalul Severin Street Food!

În perioada 20 – 22 septembrie, de vineri până duminică, în Severin se organizează primul eveniment de tip street food. Veți găsi rulotele cu mâncare în zona centrală de la Fântâna Cinetică.

Primăria Drobeta Turnu Severin este partener în cadrul acestui eveniment care nu presupune costuri din bugetul local. Comercianții care vor fi prezenți la noi în oraș pentru acest eveniment vor plăti taxă de ocupare domeniu public.  Cu alte cuvinte, cetățenii vor avea parte de un eveniment în premieră la noi în oraș, iar municipalitatea va primi bani la bugetul local. Vor fi prezente rulote cu mâncăruri de tip fast food și cu dulciuri.  Va fi distracție pentru copii, precum și muzică asigurată de DJ cunoscuți. Este un concept preluat din marile orașe europene care sunt convins că va avea succes și la Drobeta Turnu Severin”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan pentru PSNews Mehedinți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.