Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Director la Transelectrica cu DIPLOMĂ FALSĂ! Se știe, dar nu a fost DEMIS! Virgil Popescu îi cere lui Bădălău să îl demită de URGENȚĂ!

Marius Dănuț Carașol se află la conducerea Transelectrica, deși are o diplomă falsă! Universitatea Politehnică București a confirmat că acest domn nu este asbolvent! Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu îi solicită ministrului Economiei Niculae Bădălău să îl demită de urgență!

Îi solicit ministrului Economiei Niculae Bădălău să îl demită, DE URGENȚĂ, pe Marius Dănuț Carașol de la conducerea Transelectrica! Acest IMPOSTOR trebuie să fie demis! Și nu doar asta! Cei vinovați să fie sancționați! Cum este posibil să se întâmple așa ceva? Totodată, mi se pare foarte grav că ieri a avut loc Consiliul de supraveghere al Transelectrica și cu toate ca știau că există acestă problemă NU au luat nicio măsura! Ascundeți ceva domnilor? Vă are cu ceva la mână această persoană? Prin menținerea sa în funcție reputația aceste companii este grav afectată! Și nu doar atât! Ce exemplu le dăm cetățenilor? Că impostorii ajung sus, în timp ce românii cinstiți trebuie să plece din țară, pentru că nu au loc de impostori! RUȘINE!!!”, a declarat Virgil Popescu.

Dovada falsificării diplomei o puteți vedea în fotografiile de mai jos:

Care este răspunsul celor de la UPB?

Este revoltător că un impostor a ajuns să dețină o funcție de top, deși are o diplomă falsă!

 

1 comentariu la “Director la Transelectrica cu DIPLOMĂ FALSĂ! Se știe, dar nu a fost DEMIS! Virgil Popescu îi cere lui Bădălău să îl demită de URGENȚĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.