Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Președintele PNL Mehedinți trage un semnal de alarmă: Nu vă lăsați păcăliți de cei de la PSD!

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat vineri, 7 decembrie, că de la 1 ianuarie 2019 se va majora cu 9% salariul minin pe economie.

Adoptăm acest act având în vedere Ordonanţa de Urgentă prin care am modificat Codul Muncii şi am introdus noţiunea de salariu minim diferenţiat. Majorarea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată la 2.080 de lei reprezintă o creştere de 9,47 la sută, iar nivelul de 2.350 de lei aplicat pentru personalul cu studii superioare şi vechime în muncă de cel puţin un an reprezintă o creştere de 23,68 la sută„, a spus Viorica Dăncilă.

Pe de altă parte, liderul PNL Mehedinți Virgil Popescu spune că în realitatea această măsură arată că nu sunt bani la bugetul de stat.

Cei de la PSD, în ciuda declarațiilor prefăcute, sunt disperați. Au ”falimentat” bugetul de stat și acum nu mai știu cum să cârpească. Ce este drept, cred că mizează că ”mulți văd, puțini pricep” așa că merg pe ”burtă”. Majorarea salariului minim nu este un avantaj, nu vă lăsați păcăliți, ci de fapt scopul acestei măsuri trădează faptul că au nevoie disperată să crească încasările la bugetul de stat. O altă problemă constă în minciunile pe care le repetă, fără să mai aibă remușcări. Din nou, se pare că nu își vor îndeplini promisiunile pe care le-au făcut: au promis bunăstare, banii ”să îi învârtă toți românii cu lopata”, dar de fapt nu fac decât să le bage mâna tot mai adânc în portofel!”, a declarat Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.