Skip to content
Ediția de astăzi Recent VIDEO

Președintele României: Titus Corlățean nu va fi ministru la nimic

Președintele Klaus Iohannis a respins o nouă numire făcută de premierul Viorica Dăncilă, respectiv cea de numirea a unui nou vicepremier. Șeful statului a transmis că nu îl va accepta pe Titus Corlățean.

Am primit propuneri pentru miniștri și mă voi referi doar la una dintre aceste propuneri, celelalte le discutăm cu altă ocazie. Imaginați-vă că PSD nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să mi-l propună pe domnul Corlățean, artizanul catastrofei la alegerile din străinătate din 2014, de la alegerile prezidențiale. Deci, nu e suficient că PSD și-a bătut joc de români în 2014, că PSD și-a bătut joc de români în 2019, îndrăznește PSD să mi-l propună pe artizanul catastrofei de a alegerile din străinătate din 2014. Mi se pare o alegere total nepotrivită și pot să vă spun acum, la cald, că această propunere va fi clar respinsă. Titus Corlățean nu va fi ministru la nimic”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Cei din PSD au decis marți ca propunerile pentru Ministerul Justiției să fie Ana Birchall, în prezent ministru interimar, la Fonduri Europene – deputata Roxana Mânzatu, iar la Ministerul Românilor de Pretutindeni – Natalia Intotero – care a ocupat această funcție și înainte, fiind candidat la alegerile europarlamentare, dar nu se află pe locuri eligibile.Totodată, membrii CExN a decis ca propunerile pentru Ministerul Justiției să fie Ana Birchall, în prezent ministru interimar, la Fonduri Europene – deputata Roxana Mânzatu, iar la Ministerul Românilor de Pretutindeni – Natalia Intotero – care a ocupat această funcție și înainte, fiind candidat la alegerile europarlamentare, dar nu se află pe locuri eligibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.