Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Președintele USR Mehedinți susține că a fost bătut de pesediști în timp ce făcea campanie electorală – Ce spune președintele PSD Mehedinți

Președintele USR Mehedinți Claudiu Chiriac susține că a fost agresat de membri social democrați, în timp ce făcea campanie electorală prin județ.

Contactat de PSNews Mehedinți, Claudiu Chiriac a precizat că a fost agresat de două persoane, în localitatea Malovăț.

Acum sunt la IML, voi depune o plângere. O să revin cu mai multe detalii mai târziu”, ne-a declarat Chiriac.

Am solicitat un punct de vedere de la președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu cu privire la aceste acuzații și a declarat pentru PSNewsMehedinți că nu are nicio informație în acest sens.

Nu am vreo informație în acest sens. Noi ne respectăm contracandidații și nu ne pretăm la așa ceva”, ne-a declarat președintele PSD Mehedinți.

Pe de altă parte, președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a declarat pentru PSNews Mehedinți că autoritățile locale ar trebui să investigheze incidentul și să identifice vinovații, în cel mai scurt timp, pentru că violența nu este o soluție.

”Violența nu este niciodată o soluție, iar lupta politică trebuie să se desfășoare la nivelul ideilor, prin dialog, nu prin altercații fizice. Poliția să investigheze cu celeritate acest caz pentru a se afla adevărul”, ne-a declarat Virgil Popescu.

Ce spun cei de la USR Mehedinți:

Violența este ultimul refugiu al incompetenților și al hoților. Când știu că oamenii s-au săturat să fie furați, aplică violența asupra celorlalți competitori. Zilele trecute voluntarii Alianței 2020 USR PLUS au fost amenințați și injurați de către echipele PSD în frunte cu aleșii locali. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la fapte. Cei care votați PSD sau care nu mergeți la vot penteu că „toți sunt la fel”, sunteți de acord ca țara să fie condusă prin violență? Președintele USR Mehedinți a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea ziare și pliante cu Alianța 2020 USR PLUS, de către cei care nu accepta faptul că românii vor să scape de hoție. Nu ne lăsăm, vom continua până scăpăm de ei!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.