Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Virgil Popescu îl atacă pe Dragnea: A blocat majorarea alocațiilor și bugetul pe 2019

Liderul PNL Mehedinți îl atacă dur pe președintele PSD Liviu Dragnea pe care îl face responsabil de încurcătura cu bugetul pe 2019.

În stilul clasic, cei de la PSD&ALDE strigă, ca să își acopere neputința și faptul că sunt incapabili să guverneze bine. Deși dau vina pe Klaus Iohannis, adevărul este că Președintele nu putea fi părtaș la falsificarea bugetului de stat, ar fi fost un act de iresponsabilitate echivalent cu al PSD-ALDE. Decizia CCR prin care a declarat neconstituțională Legea plafoanelor la bugetul de stat confirmă faptul că încercarea lui Liviu Dragnea de modificare a amendamentului PNL, care prevede majorarea alocațiilor pentru copii de la 1 martie, prin creșterea deficitului bugetar, de la 2,55 la 2,76, este în afara legii. PRACTIC DRAGNEA A BLOCAT MAJORAREA ALOCAȚIILOR ȘI BUGETUL PE 2019”, a declarat Virgil Popescu.

Totodată, președintele PNL Mehedinți susține că decizia președintelui României de a retrimite bugetul la Parlament este cea corectă.

Așa că decizia președintelui Klaus Iohannis de a retrimite bugetul la Parlament ne va permite să îndreptăm erorile pe care le-au făcut cei de la PSD&ALDE, de a majora alocațiile și de a da mai mulți bani la administrațiile locale, pentru investiții, pentru modernizare, pentru o viață mai bună. Orice altă retorică, pe care încearcă cei de la PSD&ALDE, să o împingă în spațiul public este una păguboasă, care ne arată cât de mare este disperarea celor care ar trebui să lucreze pentru binele românilor, dar în fapt lucrează doar pentru binele unui grup restrâns”, a mai declarat Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.