Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ministrul mehedințean Virgil Popescu: Sunt convins că nu va trece această moţiune

Ministrul mehedințean Virgil Popescu a declarat că este convins că moțiunea de cenzură, care va fi supusă votului luni 31 august, nu va trece. Pentru demiterea Guvernului este nevoie de votul a 233 de parlamentari.

Sunt convins că nu va trece această moţiune. Am, aşa, feeling-ul meu. Mai discut cu colegi parlamentari, evident. Nu cred că această moţiune are vreo şansă să treacă, a declarat ministrul miercuri seară, într-o emisiune la Digi 24.

Totodată, Virgil Popescu a mai spus că parlamentarii maghiari nu vor susţine demersul iniţiat de PSD privind căderea Guvernului.

Colegi din UDMR spun că nu s-a luat o decizie în UDMR. Nu pot să ştiu eu acum ce va face UDMR, am văzut doar ce a anunţat liderul UDMR. Eu nu cred că UDMR va vota moţiunea de cenzură, este iar un feeling de-al meu, oricum noi le respectăm decizia, oricare ar fi aceasta”, a mai declarat Virgil Popescu.

Ministrul mai crede că documentul depus de PSD drept unul lipsit de seriozitate.

Mie nu mi se pare o moţiune serioasă. Am citit-o şi eu şi mi se par lucruri complet neadevărate. Eu cred că toţi oamenii serioşi care se uită la Guvernul PNL îşi dau seama că a făcut tot ce se poate, cu toate blocajele care s-au pus în calea acestui guvern, a mai menționat Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.