Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Primăria Drobeta Turnu Severin amână pentru o lună introducerea taxei pentru parcările din centrul orașului

 

Primăria Drobeta Turnu Severin anunță cetățenii municipiului faptul că “se amână aplicarea regulamentului parcărilor cu plata pe oră amenajate în zona centrală a orașului pentru o lună de zile din considerente obiective, perioadă în care se vor pune la punct toate detaliile”.


„Locurile de parcare din zona centrală vor fi taxate între orele 08.00-16.00. Prețul va fi de 2,5 lei pe oră, iar plata se poate face prin SMS, la numărul 7420 sau la parcomatele stradale amenajate. Încercăm astfel să deblocăm zonele aglomerate din centrul municipiului, acolo unde mașinile angajaților din instituțiile publice țin blocate ore întregi locurile de parcare, iar cetățenii care au nevoie să rezolve anumite probleme găsesc cu greu un loc disponibil.
Prin această decizie intrăm în rândul orașelor unde parcarea se plătește, iar accesul în zona centrală este limitat.”, a declarat inițial primarul Severinului, Marius Screciu.

Introducerea acestei taxe a stârnit un val de reacții pro și contra, multe lămuriri fiind solicitate de cetățenii care au locuințe în zona central a municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.