Skip to content
Administrație locală

Primarul orașului Baia de Aramă anunță că aduce gazul

Primarul de la Baia de Aramă Ion Tudorescu anunță că a avut joi, 29 octombrie, o întâlnire de lucru cu ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu pentru a pune la punct detaliile necesare pentru aducerea gazului în oraș.

Dragii mei concetățeni: Astăzi, la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cu sprijinul domnului ministru Virgil Popescu, am pus bazele demarării unuia dintre proiectele mele de suflet: ALIMENTAREA CU GAZ A ORAȘULUI BAIA DE ARAMĂ. În cel mai scurt timp, împreuna cu Consiliul Local vom adopta setul de hotărâri necesare obținerii finanțării guvernamentale. Lucrările vor începe anul următor, iar peste doi ani, toate instituțiile și gospodăriile din oraș și satele aparținătoare vor avea acces la acest serviciu, care va asigura confortul termic atât de mult așteptat”, a anunțat edilul.

Guvernul PNL a lansat apelul de proiecte pentru programul de extindere a reţelelor de distribuţie a gazelor naturale în localităţile din România care nu dispun de aceste utilităţi. România are la dispoziție un miliard de euro, bani europeni, pentru extinderea rețelei de gaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.