Skip to content
Administrație locală Recent Spot

Primarul Severinului a dispus patrule mixte și posturi fixe în zona centrală a Severinului

 

Severinenii pot sta liniștiți. Primarul municipiului, Marius Screciu, anunță că a luat măsuri speciale pentru sezonul estival prin înființarea unor patrule mixte. Măsura vine în urma mai multor sesizări venite din partea cetățenilor.

Patrulele vor fi formate atât din reprezentanți ai Poliției Locale, cât și din agenți de la structurile de ordine publică ale MAI de la nivelul județului Mehedinți.

„Am primit mai multe sesizări de la cetățeni privind nerespectarea ordinii și liniștii publice după ora 22:00, în mai multe zone din cartierele orașului. Împreună cu reprezentanți ai Poliției Județene, Jandarmeriei și Poliției Locale, am decis înființarea de patrule mixte care să acționeze în acest sens și să ia măsurile necesare. 
De asemenea, am creat posturi fixe în zona de centru și promenada Crișan, având în vedere afluxul mare de cetățeni pe timpul verii”, spune primarul Marius Screciu.

Totodată, edilul șef a dispus ca din această săptămână să anuleze autorizațiile de funcționare ale firmelor care închiriau trotinete și vehicule electrice în zonele pietonale din cauza incidentelor apărute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.