Skip to content
Focus Recent Spot

Prinşi la braconaj cu un porc mistreţ împuşcat

 

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier și Investigații Criminale au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv, braconaj.

 Astfel, la data de 16.07.2018, ora 00:30, polițiștii mehedințeni, au surprins în flagrant o femeie, în vârstă de 54 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți, în timp ce transporta pe DN56A, în localitatea Hinova, cu un autoturism, o armă letală deținută legal de către soțul acesteia. Arma avea montată o lunetă cu termoviziune în valoare de aproximativ 10.000 de dolari.

La scurt timp, pe aceeași arteră de drum, într-un alt autoturim au fost identificați 2 bărbați, dintre care unul fiind soțul femeii, ocazie cu care în portbagajul autoturismului a fost găsit un porc mistreț împușcat.

Urmare a acestor aspecte, în această dimineață, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au pus în executare 4 mandate de percheziții domiciliare pe raza localităților Livezile, Hinova și Drobeta Turnu Severin.

Au fost descoperite elemente de muniție deținute ilegal, piese componente pentru fabricarea mai multor puști, 2 batoane de exploziv cu capse detonate și dispozitiv electric de inițiere, 4 țevi de armă deținute ilegal și 3 arme confecționate artizanal.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.