Skip to content
Spot

PSD amenință din nou cu moțiune de cenzură

Social democrații au anunțat că au de gând să depună moțiune de cenzură împotriva Guvernului PNL, în cazul în care nu va fi pusă în aplicare legea pensiilor care prevede o creștere de 40% de la 1 septembrie.

„Biroul Permanent Național al partidului a aprobat depunerea unei moțiuni de cenzură în momentul în care Guvernul va modifica prin ordonanță de urgență Legea pensiilor publice. În momentul în care o vor adopta, vom începe strângerea de semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură Cerem Guvernului să respecte legea. Ei au cerut persoanelor vârstice să respecte legea, să nu mai iasă din casă să-și vadă rudele. Este momentul în care și guvernul trebuie să respecte persoanele vârsnice. Orice virgulă vor modifica în Legea pensiilor vor avea parte de moțiune de cenzură”, a anunțat Lia Olguța Vasilescu, la finalul BPN.

Decizia vine în urma unor declarații făcute de liberali care au lăsat de înțeles că pensiile ar putea crește cu doar 10% din septembrie și nu cu 40% așa cum e la lege.

Surse politice au declarat pentru Hotnews că cei de la PSD își doresc ca Guvernul PNL să intre în perioada electorală cu puteri limitate și încearcă să speculeze antipatia electoratului, dacă pensiile nu vor putea fi majorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.