Skip to content
Recent

Ramona Cupă a fost confirmată în funcția de președinte al PMP Mehedinți

Duminică, 12 septembrie, în Sala „Virgil Ogășanu” a Palatului Cultural „Teodor Costescu”, a avut loc Conferința Județeană a Partidului Mișcarea Populară Mehedinți, pentru a-și alege noua conducere a filialei județene, pentru un mandat de 4 ani. Peste 100 de delegați din toate organizațiile locale ale PMP Mehedinți au fost prezenți. După o perioadă de interimat, Ramona Cupă a fost aleasă în unanimitate președinte al Partidului Mișcarea Populară- Filiala Mehedinți.

„Vă mulțumesc pentru încrederea acordată! Funcția de președinte al Organizației Județene mă onorează și, deopotrivă, mă obligă! Sunt ferm convinsă că voi reuși, pentru că am alături o echipă minunată și, mai cu seamă, vă am pe dumneavoastră, o echipă unită și destoinică, o echipă deosebită, pe care orice președinte și-ar dori-o alături!, a transmis Ramona Cupă

Totodată, delegații prezenți au ales și echipa Consiliului Executiv Județean PMP. La eveniment au participat vicepreședintele Regiunii Oltenia al PMP, Ion Cupă, președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, cei doi primari ai PMP din Mehedinți și președinții organizațiilor locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.