Skip to content
Ediția de astăzi Recent

S-a dat startul depunerii Cererilor Unice de Plată la APIA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Mehedinţi a anunţat că se pot depune cereri în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată pentru anul 2021. Totodată, aceștia le reamintesc fermierilor că se poate completa numai o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă dispun de suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

Începând cu 1 martie 2021, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Mehedinţi primeşte cererile de plată din cadrul Campaniei de depunere a Cererilor Unice pentru anul 2021. Fermierii trebuie să ştie că se va depune o singură cerere de plată, indiferent dacă suprafeţele de teren pe care le exploatează sunt în mai multe localităţi şi indiferent dacă deţin şi suprafeţe de teren, dar şi animale. Ca atare, vor depune o singură cerere de plată. Precum în anul anterior, APIA lucrează cu fermierii în regim online, toate actele necesare fiind trimise online. Data limită până la care se poate depune cererea unică de plată, fără sancţiuni, este 17 mai 2021. Ca şi până acum, APIA Mehedinţi vine în sprijinul fermierilor şi îi va îndruma pe aceştia în completarea cererii unice de plată, cerere care se poate depune pe site-ul APIA, folosind aplicaţia IPA„, a declarat Veronica Lungu, purtător de cuvânt al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Mehedinţi 

În prezent, la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Mehedinţi au fost înregistrate aproximativ 4000 de cereri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.